Снимка pixabayБългарин е бил задържан с 46 пликчета кокаин в стомаха

...
Снимка pixabayБългарин е бил задържан с 46 пликчета кокаин в стомаха
Коментари Харесай

Задържаха българско наркомуле с 46 пликчета кокаин в стомаха в Доминиканската република

Снимка pixabay

Българин е бил арестуван с 46 пликчета кокаин в стомаха в Доминиканската република, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки локалното онлайн издание " Доминикан тудей ".

Той бил задържан на интернационалното летище на Пунта Кана, където минавал инспекция, с цел да се качи на полет за Белгия. Българинът бил откаран в болница, където кокаинът бил изваден от стомаха му. Властите в Доминиканската република считат, че той е бил употребен като " муле ".

От началото на годината на летища в карибската страна са били арестувани общо 13 наркотрафиканти. Преди време в Доминиканската република е била разрушена наркотрафикантска мрежа, вербувала чужденци, с цел да ги употребява като " мулета " за преместване на дрога в разнообразни страни, най-вече в Европа, напомня онлайн изданието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 23 секунди) Рейтинг: 13457 | Одобрение: 5617 Грозно  заглавие на дописката, благи Петльо, можеше просто да напишеш "Задържаха българин с кокаин ".  :errm: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР